Frozen shoulder/schouderklachten behandelen nabij Soest

Hebt u last van schouderklachten en helpt fysiotherapie u niet? Neem dan contact op met Chiropractie de Eem in Amersfoort, nabij Soest. Wij kunnen uw schouderklachten behandelen!

 

Een frozen shoulder behandelen

Door een ontsteking in het gewrichtskapsel in de schouder kunt u last krijgen van een frozen shoulder. De pijn die ontstaat door de ontsteking kan steeds erger worden, waardoor het gewrichtskapsel verstijft en u de schouder steeds minder kan bewegen. Als u in tenminste drie richtingen minder goed kan bewegen, spreken we over een frozen shoulder.

 

Chiropractie valt in Nederland niet onder de reguliere gezondheidszorg. Toch wordt door wetenschappers steeds vaker het effect van een behandeling door een chiropractor aangetoond. Dat is een goede reden om op zoek te gaan naar een chiropractor die uw frozen shoulder behandelen kan. Door middel van manipulaties verhelpen wij uw schouderklachten.

 

Contact met Chiropractie de Eem

Mogen wij uw schouderklachten behandelen of bent u op zoek naar een chiropractor voor andere behandelingen nabij Soest? Wij behandelen ook rugklachten, hernia’s, migraine, kniepijn, huilbaby’s en kinderen en kunnen een nekpijn behandeling uitvoeren. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of laat een bericht achter op onze website. Chiropractie de Eem helpt u graag om weer soepel te kunnen bewegen!