Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze patiëntenpopulatie bestaat voor het grootste deel uit volwassenen met een scala aan klachten van het bewegingsapparaat, variërend van niet-specifieke rugklachten, nek-en hoofdpijnklachtentot hernia's en migraine, ribpijnen, schouder- en knie-klachten.

 

 

Bel voor een vrijblijvende
kennismaking 

Hoofd / Nek / Schouder / Arm

Voorbeelden klachtenbeelden:

  • Hoofdpijn, migraine
  • Aangezichtspijn
  • Duizeligheid, Oorsuizen
  • Hyperventilatie
  • Tennis/golfersarm

Bovenrug / Borst / Onderrug / Benen

Voorbeelden klachtenbeelden:

  • Hernia, Ischias
  • Spit, lumbago
  • Enkel/voetproblemen
  • Slijmbeursontsteking
  • Zwangerschapspijn

Huilbaby's

klacht icoon

Diagnose & behandeling

klacht icoon

Schouderpijn

klacht icoon

Nek & onderrugklachten

klacht icoon

RSI klachten

klacht icoon

Zwangerschapspijn

klacht icoon

Reviews & ervaringen

Beoordelingen chiropractie de Eem

9 3 beoordelingen

90% beveelt de eem aan

Marit & Tom, Leusden

8

“Wij zijn geweldig geholpen door Maran. Het klopt wat ze over de praktijk zeggen/schrijven! Wij hebben een dochter die veel huilde overdag, een dochter gekregen die vrolijk en gezellig is. Slapen overdag is nog een dingetje. Maar we zijn erg tevreden met het resultaat en dat na 4 behandelingen!”

Tieneke, Soest

9

“Uitstekende praktijk! Jarenlang veel pijn gehad in mijn lage rug & bekken. Sinds ik hier behandeld word, ben ik vrijwel pijnvrij.
Geweldig om je na zoveel jaar weer goed te voelen! Bedankt Jan, Maran & Renee.”

John, Nijkerk

10

Zeer goede praktijk, bij mij voornamelijk lage rugpijn en schouderpijn, wordt zeer goed aangepakt en ben dan na een aantal behandelingen weer pijn vrij. Ook altijd telefonisch goed advies en bereid om te luisteren. Top!”

Top 3 klachtengebieden

Hieronder treft u een lijst van door ons behandelde klachten, gerangschikt naar klachtengebieden. Patiënten kunnen meerdere pijnklachten hebben in verschillende gebieden, tegelijk of achtereenvolgens. Bij veel therapieën worden dergelijke klachten als op zichzelf staand beschouwd en afzonderlijk behandeld. In onze praktijk overheerst het besef dat ze in het algemeen juist niet op zichzelf staan, maar een onderlinge samenhang vertonen in herkenbare klachtenpatronen.

 

1. Hoofdpijn wordt schertsenderwijs wel eens gedefinieerd als een tekort aan aspirine. Dit wat flauwe grapje maakt enerzijds duidelijk hoe algemeen voorkomend hoofdpijnklachten zijn en anderzijds hoe wijdverbreid het gebruik van pijnstillers door hoofdpijnpatienten is. Volgens een Canadese studie lijdt 14 % van de bevolking aan migraine-achtige hoofdpijnen, daarnaast heeft 36 % chronische spanningshoofdpijn.

 

2. Volgens schattingen raadplegen jaarlijks zo'n driehonderdduizend patienten hun huisarts voor schouderklachten, gewoonlijk vanwege pijn. Het merendeel van hen wordt behandeld met pijnstillers of wordt verwezen naar fysiotherapie, waar ze vaak langdurige behandeling moeten ondergaan. In geval van acute hevige pijnklachten wordt.

 

3. In zo'n 70-80 % van de gevallen kan een hernia met chiropractische technieken effec-tief worden behandeld, bij de resterende 20-30 % procent lukt het niet en zal een operatie mettertijd noodzakelijk zijn. Helaas is niet van tevoren aan te geven of een patient in de eerste dan wel in de tweede groep valt.

Ik wil snel contact met de praktijk!