Chiropractische behandeling van migraine

Migraine? Dat is toch gewoon een tekort aan paracetamol. Deze grap laat maar al te goed zien hoe afhankelijk mensen zijn geworden van pijnstillers. Chiropractie pakt de onderliggende oorzaak van migraine aan en is daarmee een aantrekkelijk alternatief. Loopt u al een tijdje rond met spanningshoofdpijn of migraine? Maak dan een afspraak bij Chiropractie De Eem in Amersfoort.

 

Primaire of secundaire hoofdpijn
Tijdens het eerste consult bekijken we of de patiĆ«nt lijdt aan primaire of secundaire hoofdpijn. Primaire hoofdpijn, zoals chronische spanningshoofdpijn en migraine, is vervelend, maar kan geen kwaad. Bij secundaire hoofdpijnen is er meer aan de hand: een onderliggend ziekteproces veroorzaakt de migraine. De chiropractoren van De Eem in Amersfoort kennen de waarschuwingssignalen. We zullen u dan altijd meteen doorverwijzen naar een specialist.

 

Chiropractie pakt onderliggende oorzaak aan
De gangbare manier om migraineaanvallen te behandelen, is medicatie. U denkt misschien: 'Dat kan toch geen kwaad?' Maar de laatste tijd wijst men steeds vaker op de de gezondheidsrisico's van langdurig en overmatig medicijngebruik. Daarom kiezen mensen steeds vaker voor een andere benadering van migraine, zoals chiropractie. Bovendien is medicatie een typisch voorbeeld van symptoombestrijding. De onderliggende oorzaak van migraine blijft gewoon bestaan.

 

Chiropractische behandeling migraine Amersfoort
Chiropractie probeert de normale bewegingsfunctie van de nekwervelkolom te herstellen. Op die manier verdwijnen in 70% van de gevallen de hoofdpijnklachten. Bij de behandeling van migraine maken de chiropractoren van De Eem in Amersfoort bij voorkeur gebruik van zogenoemde zachte technieken. Indien nodig zullen we ook wervelmanipulaties uitvoeren. Bent u benieuwd naar deze medicijnvrije behandeling van spanningshoofdpijn en migraine? Kom dan op consult bij Chiropractie De Eem in Amersfoort.

Staat je klacht hier niet tussen?

Kom dan vrijblijvend langs op de praktijk

Ik wil snel contact met de praktijk!