home eem

tennisarm Chiropractie De Eem in Amersfoort

Zondagsklussers die niet gewend zijn om bepaalde bewegingen te maken of mensen die ineens weer besluiten te gaan sporten, weten er alles van: een tennisarm, of te wel de overbelasting van de elleboog. Vaak is de tennisarm met een paar dagen rust weer verdwenen. Maar een chronische tennisarm is een ander verhaal. Heeft u een tennisarm en helpt fysiotherapie en injectietherapie onvoldoende? Maak dan een afspraak met de chiropractoren van De Eem in Amersfoort.

Chronische pijn in de elleboog

Een chronische tennisarm is zelfs met langdurige fysiotherapie en/of injectietherapie vaak nauwelijks te genezen. Een gipsverband om de elleboog kan ook helpen, zodat de tennisarm eindelijk de kans krijgt om te genezen. In extreme gevallen Soms laten patiënten zich opereren aan de tennisarm. Toch komt de tennisarm vaak terug. In de reguliere geneeskunde kijkt men bij een tennisarm namelijk niet verder dan de elleboog. Bij Chiropractie De Eem in Amersfoort denken we dat er vaak wel iets meer aan de hand is.

Chiropractische behandeling van de tennisarm

Chiropractoren kijken bij een tennisarm naar de hele bewegingsketen van de arm. Als we patiënten met een tennisarm onderzoeken bij De Eem in Amersfoort, vinden we vaak ook bewegingsblokkades tussen de wervels van nek en bovenrug, de aangrenzende ribben en in het schoudergewricht. De chiropractische behandeling van de tennisarm is daarom gericht op het herstel van de hele bewegingsketen van nek tot pols. De resultaten van de behandeling van de tennisarm zijn zeer goed, behalve wanneer een langdurige ontsteking het weefsel al onomkeerbaar heeft beschadigd. Dan blijft het herstelproces van de tennisarm erg moeilijk. Maak daarom bijtijds een afspraak bij Chiropractie De Eem in Amersfoort.

Praktijkprofiel Chiropractie De Eem, Amersfoort

  • De praktijk is in 1992 gestart als een praktijk aan huis en is gaandeweg drukker geworden.
  • Onze patientenpopulatie bestaat voor het grootste deel uit volwassenen met een scala aan klachten.
  • Ten aanzien van baby's zijn wij één van de grootste praktijken in Nederland met meer dan 500 nieuwe baby's per jaar.

Afspraak maken?

Voor een afspraak kunt u ons van maandag tot vrijdag tijdens kantoor- uren bereiken op het onderstaande nummer:

033 - 4618686

06 - 22079254

info@chiropractiedeeem.nl

Like onze Facebook pagina!

Neem direct contact op!