home eem

Praktijkprofiel Chiropractie De Eem, Amersfoort

Onze patiëntenpopulatie bestaat voor het grootste deel uit volwassenen met een scala aan klachten van het bewegingsapparaat, variërend van niet-specifieke rugklachten, nek-en hoofdpijnklachten tot hernia's en migraine, ribpijnen, schouder- en knie-klachten. Ongeveer 30 % van onze patiënten bestaat uit (huil)baby's (KISS-syndroom), kleuters met slaapproblemen, nachtelijke angsten en/of obstipatieproblemen en uit schoolkinderen met hoofdpijnklachten.

Ten aanzien van baby's zijn wij één van de grootste praktijken in Nederland met meer dan 500 nieuwe baby's per jaar. De meesten hiervan komen via mond-tot-mond reclame, maar worden in toenemende mate verwezen door wijkverpleegkundigen, kraamverzorgsters, CB-artsen, huisartsen en kinderartsen vanuit een wijde regio.

Verder gaat onze bijzondere belangstelling uit naar de behandeling van patienten met fibromyalgie en Sudecks/post-traumatische dystrofie.

.... lees meer >>
massage

Gratis rugscreening zaterdag 3 november

Kampt u met rugproblemen of andere bewegingsklachten? lees meer >>

Wat kunnen we voor u betekenen:

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen op

033-4618686

baby

Wat is chiropractie?

Het vak chiropractie is eind 19-de eeuw in Amerika tot ontwikkeling gekomen en heeft zich sindsdien vooral via de Angelsaksische landen wereldwijd verbreid. In de Verenigde Staten, Canada....
lees meer >>

Onze adresgegevens

Chiropractie De Eem Groningerstraat 14 3812 EG Amersfoort    033-4618686    info@chiropractiedeeem.nl

Klachtenbeelden

Bekijk de links hieronder om meer te weten te komen over chiropractische behandelingen bij bepaalde klachten- patronen: