over banner

Klachtengebieden / 

Chiropractor voor behandeling van huilbaby’s, migraine en rugpijn

quotes
Laat uw rugpijn behandelen nabij Nijkerk Al sinds 1992 helpt Chiropractie De Eem te Amersfoort patiënten van hun pijnklachten af. Zo bent u er bijvoorbeeld welkom als u rugklachten hebt, of voor een migraine behandeling nabij Nijkerk. De praktijk is tevens gespecialiseerd in het behandelen van huilbaby’s. U kunt er rechtstreeks, zonder verwijzing van uw huisarts, een consult aanvragen. Ook vanuit Leusden is de praktijk goed bereikbaar. Naast gespecialiseerde behandelingen kunt bij deze chiropractors ook altijd rekenen op gedegen adviezen om rug-en gewrichtspijnen in de toekomst te voorkomen.
quotes

Rugpijn behandelen nabij Nijkerk

Rugklachten ontstaan meestal door overbelasting, een verkeerde beweging of onveilig tillen. Als u last hebt van rugpijn, dan heeft dat meestal een grote impact op uw dagelijks leven. Daarom staan de chiropractors van De Eem voor u klaar om uw rugpijn te behandelen nabij Nijkerk. Eerst wordt er een nauwkeurig bewegingsonderzoek uitgevoerd. Daarbij wordt gekeken naar uw spierfunctie, de beweeglijkheid van de wervelkolom en uw balans. Daarna wordt er een plan van aanpak opgesteld om uw rugpijn effectief te behandelen. Doorgaans wordt hierbij gebruik gemaakt van zogenaamde ´zachte technieken´ om de beweeglijkheid van uw gewrichten te herstellen.

Met uw huilbaby naar de chiropractor bij Nijkerk

Baby’s die abnormaal veel huilen, hebben vaak last van spierspanningen tussen hun achterhoofd en bovenste nekwervels. Deze klachten zijn vaak ontstaan tijdens de bevalling. De baby wordt gekweld door spierverkrampingen die weer zenuwprikkeling en hoofdpijn tot gevolg kunnen hebben. De ervaren chiropractors van De Eem gebruiken bij deze behandeling een apparaatje om lichte trillingen op te wekken. Een veilige manier om de spieren van uw baby te laten ontspannen. Al na de eerste behandeling zult u een verbetering bemerken. Regel snel een consult en kom met uw huilbaby naar de chiropractor bij Nijkerk.

Kies voor een migraine behandeling vlakbij Nijkerk

Hebt u regelmatig last van migraine of spanningshoofdpijn, dan bent u waarschijnlijk gewend om uw toevlucht tot pijnstillers te nemen. Toch is er ook een andere manier om een dergelijke primaire hoofdpijn doeltreffend aan te pakken. De chiropractors van De Eem richten zich namelijk op de oorzaken die migraine veroorzaken. Daarmee is deze behandeling een uitstekend alternatief voor medicatie. De geneeswijze is erop gericht om de bewegingsfunctie van de nekwervelkolom te herstellen. In 70% van de gevallen kunnen de hoofdpijnklachten worden verholpen. Bij een migraine behandeling nabij Nijkerk worden zogenoemde zachte technieken toegepast. Wilt u ook weer pijnloos door het leven gaan? Bel dan snel voor een afspraak